Bel ons 0523-272307 of Afspraak maken

De beste opdrachtgevers vind je bij vechtdal

  • Vechtdal
  • Hamhuis
  • dunnewind
  • ABS
  • vd wal
  • Ark
  • wmr

Een ZZP-er of een Uitzendkracht inlenen


Veel bedrijven nemen nu de economie voorzichtig aantrekt een ZZP-er voor het extra werk aan. Voordelen zijn er t.o.v. een uitzendkracht niet echt. Uitzendkrachten zijn veelal goedkoper dan een ZZP-er.

Dit ligt nu wel aan met welk Uitzendorganisatie de ondernemer in zee gaat. De grotere broeders hebben een grote overhead wat allemaal betaald moet worden. De kleinere organisaties kunnen goedkoper leveren, wat niet inhoudt dat de werknemers slechter zijn in hun vakgebied.

Een ZZP-er heeft wel zijn verplichtingen t.a.v. VAR verklaringen, Loonheffingen en u als ondernemer moet maar afwachten of de ZZP-er dit ook daadwerkelijk opgeeft, zo niet, dan wordt u als ondernemer hiervoor aangeslagen. Een uitzendbureau die met veel ondernemers te maken heeft wordt tegenwoordig dusdanig gecontroleerd, dat het niet voldoen van afdrachten, behoorlijk wordt afgestraft.

Maar is een ZZP-er nu beter dan een Uitzendkracht?

Een ZZP-er heeft hoogstwaarschijnlijk iets meer ondernemingsbloed door de aderen dan de uitzendkracht,  die door de recessie het niet aan durft c.q. kan om als zelfstandige zijn brood te gaan verdienen. In zijn/haar vakgebied kan hij/zij zelfs beter zijn dan de ZZP-er.

Vechtdal-personeelsdiensten is nog een kleine organisatie en hanteert voor de ondernemers t.a.v. het inlenen van personeel geen exorbitante prijzen. Ons belang is om de goede vaklieden aan het werk zien te krijgen tegen betaalbare prijzen, waar zowel de ondernemer als de uitzendkracht uiteindelijk baat bij heeft.
Hierbij komt als bijvoorbeeld een “bouwvakker” zelfstandig opereert dat zijn afdrachten voor werkzaam volgens de Bouw CAO, veel meer moet afdragen dan een bouwvakker die u als ondernemer tijdelijk zal gaan inlenen.
Bij Vechtdal-personeelsdiensten op de website onder het Kopje “U bepaalt wat U betaalt” simpel weg zo kunt uitrekenen wat u voor een inleen kracht zou moeten betalen als kostprijs. Ons zelf ontwikkelt programma is uniek in de uitzendbranche.

Mocht u nu of in de nabije toekomst extra personeel kunnen gebruiken in welke branche dan ook, u kunt direct onze prijs gaan vergelijken met uw huidige of andere personeel aanbieders. Veel van onze relaties zijn terug gekomen op het denkbeeld dat Uitzendbureau’s duur zijn, wellicht kunnen wij u met onze berekening bewijzen dat niet elke organisatie de inleen prijzen over de kop trekt.
Neem gerust contact met ons op, wij staan graag u te woord en zien u  als een tevreden zakenpartner tegemoet.

 


Nieuwste vacatures

Alle vacatures

Wacht niet langer en kom snel langs!

Maak afspraak