Bel ons 0523-272307 of Afspraak maken

De beste opdrachtgevers vind je bij vechtdal

  • Vechtdal
  • Hamhuis
  • dunnewind
  • ABS
  • vd wal
  • Ark
  • wmr

Franchisenemers

Op het onderliggende blad kunt u vinden waar wij nog van plan zijn vestigingen op te gaan zetten, dit kan in de genoemde plaatsen zijn, of daar in de regio gestart worden.

Wij zoeken collegae die ondernemend zijn, commercieel, en vast beraden. Collegae die weten wat er in het bedrijfsleven speelt. Collegae die het talent hebben om een juiste inschatting te maken om werkzoekenden goed te matchen n.a.v. de vacature die vacant is bij de (potentiële) opdrachtgever.

 

Heeft u al ervaring in de uitzendbranche, dan weet u het waar wij het nu over gaan hebben.

Als intercedent of consulent bent u wellicht in loondienst bij een organisatie en krijgt u uw salaris, maar ziet u het grootste gedeelte van de door u gesloten transacties naar het Hoofdkantoor gaan. Als Franchisenemer kunt u al snel een bovenmodaal inkomen genereren als u gemiddeld 10 kandidaten aan het werk kunt houden.

U kunt zich bij ons aansluiten, zonder dat u instap kosten moet betalen.

In Hardenberg doen wij voor de franchisenemer alle inbound, zoals factureren, loonuitbetalingen.

U als Franchisenemer hoeft alleen de outbound te doen, waar onder verstaan wordt: Netwerken, klanten binnen halen, opdrachtgevers benaderen, bij een match de contracten verzorgen. Heel eenvoudig omdat u hiervoor de Tools van ons ter beschikking krijgt.

Moet u 40 uren werken per week?

Dat is niet direct nodig, u bepaalt zelf uw werktijden, desnoods alleen onder schooltijden zodat u thuis kan zijn voor uw dierbaren. Natuurlijk is het wel, hoe meer mensen u aan het werk houdt, hoe groter uw verdiensten zijn, maar dat kost enige tijd.

Wilt u meer informatie hier omtrent, dan stellen wij het op prijs dat u ons contacteert. Wij geven niet direct alle details aan u door per telefoon, maar met een één op één gesprek kan u voor ons de juiste kandidaat zijn en voorkomen worden dat wij de verkeerde collegae aan ons gaan binden.

 

 


Nieuwste vacatures

Alle vacatures

Wacht niet langer en kom snel langs!

Maak afspraak